Sport i rekreacija

Vožnja biciklom.

Spoj snage, vještine i brzine koja potječe iz Vas.

U ritmu okrećete pedale bicikla i probijate se kroz zrak kao da probijate opnu koja vas koči . Baviti se biciklizmom samo koristiti bicikl uvijek je spoj zdravlja i užitka. Bicikl je vjerni pratilac od djetinjstva, prijatelj na kojeg uvijek možemo računati. Njega ne muči poskupljenje nafte, zagađenje okoliša, staklenički plinovi ili povišene masnoće, pretjerana debljina i manjak kondicije.

Ekonomičnost koja se očituje u maloj težini, praktičnosti, lakom održavanju i jednostavnom korištenju ljudi prepoznaju preko dva stoljeća. Iako je prvi bicikl izumio još veliki Leonardo iz Vince sa lančanikom od drveta i lancem od bakrenih pločica pravi početak se bicikla smješta između 1840. i 1865. U narednim godinama otkrivaju se nova poboljšanja kojima bicikl postepeno dobiva svoj današnji oblik koji mu osigurava široku upotrebu u svakodnevnom životu i sportu.

Kao sport, biciklizam se počeo razvijati oko 1880. kada su se pojavili bicikli današnjeg oblika. Biciklističke utrke su i na programu obnovljenih Olimpijskih igara 1896. Nova tehnička dostignuća omogućuju stalni napredak u izradi bicikala. Uz razne novitete i poboljšanja, vožnja postaje sve ugodnija. Brinući se za naše zdravlje i zdravlje našeg okoliša, bicikl je mogući odgovor na izazove modernog života ne gubeći jednostavnost osnovnog koncepta: ljudsko tijelo kao pokretač, kao izvor snage i brzine.

Snaga, vještina, brzina, sloboda i užitak.

Ili drugim riječima – bicikl.

Veliki izbor modela i marki te svih dijelova i opreme.
Potražite svoj novi bicikli po namjeni korištenja uz pomoć stručnih djelatnika.
Gratis promjena gume za sve kupce bicikla ili dijelova i opreme.
VELIKI PREDSEZONSKI SERVIS SAMO 80,00 KN
Biciklom do savršene linije i velike uštede…

 

Monitor Lady Norco Detonator CTB Paris man black white
Paris lady Metropolis Cobra
Anolis Jamis